Wenen
Door: Josefien & Ate
Blijf op de hoogte en volg Josefien en Ate
31 Juli 2009 | Oostenrijk, Wenen
2 uur geleden aangekomen in Wenen. We hebben besloten niet meer naar Bratislava te gaan, aangezien dat iets te veel werd en we wat meer tijd in Italie wilden. Budapest was voor de rest nog heel leuk. We zaten met 2 hele relaxte en sociale engelse jongens op de kamer in het hostel, die ons wat tips voor eten en om te chillen hadden gegeven. Heerlijk en goedkoop traditioneel turks restaurant. Helaas waren de hongaarse restaurants net te veel boven ons budget. Gisteren wat gedronken in een panorama cafe in Buda castle, wat een heel mooi uitzicht heeft op Pest. Nog even genieten van de zonsondergang aan de Donau midden in het centrum met een (hele goedkope) fles witte wijn. Niet te zuipen. Bij aankomst hier in Wenen hebben we maar meteen kaarten gereserveerd voor de nachttrein naar Venetie. Geen slaapplek, dat is 20 euro extra. Trouwens ook best prettig om hier gewoon met de euro te betalen. Dat omrekenen wordt na 3 weekjes toch wel strontvervelend.. Dat hongaars was trouwens ook echt onbegrijpelijk. We hebben niet eens kunnen ontrafelen wat tot ziens en dankjewel is. Daarvoor waren we er ook net iets te kort. Iedereen lijkt op zoek te zijn naar een hostel, net als wij, dus misschien moeten we vannacht op het station slapen. Zo de stad in, morgen of zometeen gaan we misschien naar Schönbrunn. Dat paarse haar van Josefien staat op een hele hoop poseerfotos samen met Aga dus mocht de kleur er volgende week uit zijn kunnen jullie toch nog even kijken en heel hard lachen. Auf wiedersehen!
04 Augustus 2009 - 10:19
Twan:
Hoi; gelukkig weer internet. Inmiddels weten we al dat jullie in Vienna zijn en woensdag naar Verona gaan. Van het thuisfront verder geen nieuws. Maar hier is het gelukkig ook heet. het haar van Josefien moet wel heel bijzonder zijn. Zijn benieuwd. Trouwens ook naar de rest van de foto's. Groetjes